Kuchařské recepty pro každého

Hamburský guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
3 lžíce oleje nebo sádla
60 g libové slaniny
velkou cibuli
200 g hovězího masa
sůl
3 lžičky sladké papriky
1 lžíce rajského protlaku
2 lžíce hladké mouky
200 g vepřového masa
majoránka
tabasco
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Na oleji nebo sádle osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky a 1 velkou cibuli pokrájenou nahrubo.
Vložíme hovězí maso nakrájené na velké kostky nebo špalíčky, osolíme, zasypeme 2-3 lžičkami sladké papriky, zakápneme lžící rajského protlaku a pod pokličkou dusíme do poloměkka.
Zaprašíme 2 lžícemi hladké mouky, přidáme vepřové maso a dusíme doměkka.
Před podáváním okořeníme omáčku malým množstvím drcené majoránky a několika kapkami tabasca.
Hamburský guláš
Hamburský guláš