• 300 g kozího sýra
• 1 středně velký lilek
• 1 červená paprika
• 2 polévkové lžíce olivového oleje
• pepř
• mořská sůl
• 6–8 lžic grilovací omáčky Jack Daniel´s Rich Honey
• hrst čerstvých bazalkových lístků
Troubu zahřejeme na 200°C.
Lilek nakrájíme na 4 plátky, papriku na 8 plátků, pokapeme olivovým olejem, posypeme pepřem a solí a opečeme dozlatova (asi 15 minut).
Na plech položíme vždy plátek opečeného lilku, na něj dva plátky papriky a kousek kozího sýra (asi 50–75 g), sýr pokapeme grilovací omáčkou Jack Daniel´s Rich Honey a vše pečeme několik minut v troubě při teplotě 220°C, dokud sýr nezíská glazuru na povrchu.
Po vyjmutí z trouby ještě trochu pokapeme grilovací omáčkou a podáváme s čerstvými lístky bazalky.