• 500 g hovězího
• 500 g telecího masa
• 200 g vepřového masa
• 2 cibule
• 12 malých brambor
• lžička octa
• 50 g másla
• 200 g rajčat
• lžička mouky
• 1,5 dl smetanové omáčky
• lžička papriky
• sůl
• pepř
Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na másle dozlatova.
Nakrájíme veškeré maso na kostičky a opražíme je dohněda na másle s cibulkou.
Zaprášíme moukou, přidáme papriku, pepř, ocet, sůl a nakrájená rajčata.
Zalijeme vodou a přivedeme k varu.
Přikryjeme poklicí a zvolna 30 minut dusíme.
Přidáme částečně předvařené brambory, znovu přikryjeme a dusíme dalších 30 minut.
Nakonec přidáme smetanovou omáčku, dusíme dalších 10 minut a horké podáváme.