Kuchařské recepty pro každého

Francouzská papriková polévka s parmazánem

Potřebujeme tyto suroviny:
200 g krůtího masa
1 paprika
3 naťové cibulky
4 lžíce olivového oleje
sůl
provensálské koření
několik kuliček celého pepře
bobkový list
1,5 l vody
parmazán
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme bobkový list a kuličky pepře, osolíme a maso uvaříme doměkka.
Pak ho vyjmeme a nakrájíme na malé kousky.
Papriku a cibulky nakrájíme na nudličky, osolíme a smícháme s provensálským kořením, orestujeme na oleji a rozdělíme na talíře.
Do každé porce přidáme část nakrájeného masa a vše zalijeme horkým vývarem.
Nakonec přidáme nastrouhaný parmazán.
Francouzská papriková polévka s parmazánem
Francouzská papriková polévka s parmazánem