Kuchařské recepty pro každého

Filé po cikánsku

Potřebujeme tyto suroviny:
rybí filé
3 cibule
4 rajčata
4 papriky
8 stroužků česneku
kari
sůl
kečup
2 lžíce olivového oleje
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Cibuli a papriku nakrájíme na proužky, rajčata na osminky.
Dno pekáče pokapeme olejem a posypeme cibulí, na ni položíme osolené kousky filé, zasypeme paprikou, rajčaty, posekaným česnekem a posypemee kari, pocákáme kečupem a trochu podlijeme vodou.
Přikryté vložíme do předehřáté trouby, pečeme 15 minut, pak odkryjeme a pečeme do změknutí ryby ještě asi dalších 15 minut.
Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.
Filé po cikánsku
Filé po cikánsku