• 1 králičí zadek
• 2 stroužky česneku
• 100 g cibule
• 100 g rajčat
• 300 ml vývaru 100 ml červeného vína
• 30 g hladké mouky
• 40 g oleje
• sůl
• bílý pepř
• bobkový list
• koriandr
• tabasco
• vinný ocet
• 1 lžíce mouky.
Do vinného octa dáme nasekané stroužky česneku, nakrájená rajčata, tabasco a koření.
Zadní díl z králíka omyjeme, naporcujeme, vložíme do marinády a necháme den v ledničce marinovat.
Maso v marinádě obracíme.
Druhý den králíka vyjmeme, opečeme na tuku, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.
Měkké maso vyjmeme, výpek zaprášíme moukou a osmahneme, zalijeme zbytkem vývaru a vínem a dobře provaříme.
Omáčku přecedíme a nakonec zjemníme kouskem másla.