• 800 g ryb
• 200 g šunky
• 100 g čerstvých hub
• 1 mladý kedluben
• 1 lžička solamylu
• masový vývar
• 1 lžíce tuku
• 1 cibule
• 2 stroužky česneku
• 1 lžička cukru
• sůl
Cibuli nakrájíme nadrobno.
Houby očistíme, nakrájíme na plátky, osolíme a necháme chvilku uležet.
Na rozpáleném tuku opražíme cukr, přidáme nakrájenou cibuli, houby a na nudle nakrájenou šunku, osmahneme a přimícháme nastrouhaný kedluben.
Vyčištěné a vykostěné ryby nakrájíme ne menší kousky, přidáme k houbové směsi, ochutíme rozetřeným česnekem, posypeme solamyle a trochu osmahneme.
Nakonec podlijeme masovým vývarem a všechno podusíme doměkka.
Podáváme s dušenou rýží a ovocným salátem.