• 700 g kuřecího masa
• 1 plátek vepřového masa
• 1 lžíce margarínu
• 2 lžíce oleje
• sůl
• bílý pepř
• 1 cibule
• 150 g rýže
• 1 lžíčka kari
• 3/8 l kuřecího vývaru
• 8 lžíc bílého vína
• 1 baůíček mražených fazolek
• 140 g krevet
• petržel
Oba druhy masa rozkrájíme.
V hrnci rozehřejeme margarín a olej.
Maso na něm opečeme, pak okořeníme.
Vepřové maso vyjmeme a dáme stranou.
Kuřecí maso dusíme 15 minut v uzavřeném hrnci.
Cibuli nakrájíme najemno a spolu s rýží ji dáme do hrnce, ochutíme kari.
Zalijeme vývarem a vínem.
V uzavřeneém hrnci dusíme dalších 20 minut.
Přidáme vepřové maso, nakrájene fazolky, krevety a ohřejeme.
Při podávání posypeme kari a petrželí.