• 400 g vepřového masa
• 200 g hovězího masa
• 2 rohlíky
• 1 vejce
• 100 ml sladké smetany
• 50 g másla
• 1 lžíce kečupu
• 2 cibule
• 2 zelené papriky
• 100 g zeleného hrášku
• sůl
• pepř
Vepřové a hovězí maso umeleme na mlýnku na maso společně s rohlíky.
Do směsi přidáme vejce a 1 cibuli nakrájenou nadrobno, osolíme, opepříme a promícháme.
Ze směsi tvoříme malé šišky, které opečeme v rozpáleném oleji dozlatova a odložíme na teplé místo.
Do zbytku horkého oleje přidáme druhou cibuli nakrájenou na kolečka, kečup, zelené papriky nakrájané na nudle a zelený hrášek, podusíme, podle chuti osolíme a opepříme, přidáme opečené čufty, znovu podusíme a nakonec zjemníme sladkou smetanou a máslem.