• 4 roštěnky
• 10 dkg cibule
• 5 stroužků česneku
• 2 kapie
• 2 dkg okurek
• hořčice
• paprika
• středně velký křen
• worcester
• pepř
• sůl
• jeden malý rajský protlak
• tatarská omáčka
• olej
Rošťenky důkladně očistíme, odřízneme okrajové blány a tučnější části masa.
Okraje nařízneme, aby se roštěná při grilování nekroutila.
Osolíme, opepříme a potřeme olejem.
Poté necháme roštěnky zhruba hodinu odležet v ledničce.
Na pánvičku nalijeme olej, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kterou zpěníme.
Poté přidáme na nudličky nakrájené kapie, na plátky pokrájené okurky, papriku, rajský protlak, česnek, hořčici, sůl a pepř.
Vše podusíme, dokud okurky nezměknou.
Roštěnou grilujeme zhruba 6 minut po každé straně.
Na závěr roštěnou postříkáme worcesterem a přidáme připravenou zeleninovou směs.
Přidáme trochu tatarky a dochutíme trochou nastrouhaného křenu.