• 200 g hladké mouky
• 120 g moučkového cukru
• 40 g kakaa
• 120 g másla
• 1 žloutek
• 80 g marcipánové hmoty
• 1 lžíce likéru
• bílá čokoládová poleva
• 2 lžíce nasekaných mandlí
Z mouky, másla, kakaa, cukru a žloutku vypracujeme těsto, zabalíme ho a necháme v chladu odpočinout.
Marcipánovou hmotu zpracujeme s likérem.
Kakaové těsto rozválíme natenko, vykrajujeme z něj kolečka a ty dáme na plech.
Na každé kolečko položíme menší tenké kolečko z marcipánové hmoty, zakryjeme kolečkem kakaového těsta, přitiskneme okraje, vložíme do předehřáté trouby a cukroví zvolna upečeme.
Pak necháme vychladnout a potřeme čokoládovou polevou a posypeme nasekanými mandlemi.