• 400 g nudlí
• 250 g sterilované čočky
• 150 g slaniny
• 400 g kabanosu
• 2 cibule
• 2 svazky polévkové zeleniny
• sůl
• 1 lžíce kari
• 1 lžíce másla
• 2 l zeleninového vývaru
• petrželka
• 2-3 lžíce červeného vinného octa
Nudle vaříme 10 minut v osolené vodě.
V hrnci na másle rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, na ní zpěníme nakrájenou cibuli, podlijeme vývarem a vaříme 15 minut.
Zeleninu nakrájíme nadrobno, přidáme do hrnce a vaříme 10 minut.
Kabanos nakrájíme na silné plátky, přidáme do hrnce s okapanou čočkou a nudlemi, promícháme a prohříváme 5 minut.
Nakonec přidáme petrželku a ochutíme octem a kari kořením.