• 250 g vepřového bůčku bez kůže
• 2 lžíce cukru
• 1 cibule
• 2 stroužky česneku
• 1 lžička mletého zázvoru
• půl šálku sójové omáčky
• půl šálku sladkého bílého vína
• 1 lžička soli
• 1 lžíce oleje
Vepřové maso opečeme narychlo v troubě, až zhnědne.
Pak celý kousek ponoříme do vařící vody, vyndáme a rozkrájíme na kostičky.
Do hluboké pánve dáme jednu polévkovou lžíci oleje, všechen cukr a dohněda zkaramelizujeme.
Potom přidáme nakrájenou cibuli, česnek nakrájený na plátky, zázvor, sójovou omáčku, víno, sůl a kostky masa a vše na mírném ohni dusíme pod pokličkou asi hodinu, přičemž sádlo, které se objeví na povrchu, odebíráme.