• 120 g skopového masa
• 30 g bambusových výhonků
• 30 g špenátu
• 30 g červené řepy
• 1 bílek
• 1 polévková lžíce bílého vína
• 1 kávová lžička cukru
• 1 kávová lžička soli
• 1 kávová lžička glutasolu
• 1 polévková lžíce oleje - sezamový
• olej na smažení
Maso nakrájíme na nitky a obalíme v rozšlehaném bílku se škrobovou omáčkou.
Osmažíme v oleji, vidličkou ale nitky udržujeme od sebe, aby se nespekly.
Asi po jedné minutě maso vyjmeme.
Na jiné pánvi rozehřejeme jednu polévkovou lžíci oleje a opečeme v něm na proužky nakrájenou zeleninu, potom tam přidáme víno, cukr, sůl, glutasol a pořádně zamícháme.
Do směsi přidáme maso, zamícháme a polijeme jednou polévkovou lžící sezamového oleje.