• 500 g vepřového masa (kýta nebo krkovička)
• 50 g vařeného celeru
• 2 brambory
• 2 cibule
• 2 stroužky česneku
• 1 pórek
• 3 žampióny
• 3 větší kapie
• 50 g vařených bílých fazolí
• 2 vejce
• 2 lžíce máčeného škrobu
• sůl
• půl lžičky mletého koření chilli
• 1 snítka celerové natě
• 3 lžíce oleje
• na zálivku: 2 lžíce sójové omáčky + 1 lžíce dezertního vína + špetka soli + špatka Glutasolu + půl lžičky cukru + 1l hovězího vývaru + 1 lžička škrobu
Vepřové maso nakrájíme na kostičky, osolíme a smícháme s vejci a máčeným škrobem.
Na pánvi rozpálíme olej a maso prudce opečeme do hněda.
Musíme míchat, aby se maso neslepilo.
Pak maso scedíme a uchováme v teple.
Do zbylého horkého oleje vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, žampióny, na kostičky nakrájenou kapii a pórek a mírně podusíme.
Přidáme opečené maso, bílé vařené fazole, na kostičky nakrájený vařený celer, vařené brambory a nasekanou celerovou nať.
Nakonec přidáme mleté chilli, zalijeme zálivkou a promícháme.