• 1 kohout
• 150 g anglické slaniny
• 3 červené papriky
• 2 zelené papriky
• 1 cibule
• 3 feferonky
• 4 rajčata
• 2 lžíce zelených fazolek
• 2 lžíce žampionů
• 2 stroužky česneku
• drůbeží vývar
• sůl
• pepř
Kohouta napůl uvaříme v osolené vodě, pak nakrájíme maso na kostky.
Cibuli a feferonky nakrájíme nadrobno, rajčata a žampiony na plátky, česnek nakrájíme na kolečka, paprikové struky na kostky, fazolky na větší kousky a slaninu nakrájíme nadrobno.
Na rozškvařené slanině zpěníme cibuli, přidáme maso, lehce osmahneme, podlijeme vývarem, přidáme papriky, feferonky, fazolky, žampiony a česnek, přikryjeme pokličkou a dusíme.
K téměř měkkému masu přidáme rajčata a dodusíme.