Kuchařské recepty pro každého

Červený kohout

Potřebujeme tyto suroviny:
1 kohout
150 g anglické slaniny
3 červené papriky
2 zelené papriky
1 cibule
3 feferonky
4 rajčata
2 lžíce zelených fazolek
2 lžíce žampionů
2 stroužky česneku
drůbeží vývar
sůl
pepř
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Kohouta napůl uvaříme v osolené vodě, pak nakrájíme maso na kostky.
Cibuli a feferonky nakrájíme nadrobno, rajčata a žampiony na plátky, česnek nakrájíme na kolečka, paprikové struky na kostky, fazolky na větší kousky a slaninu nakrájíme nadrobno.
Na rozškvařené slanině zpěníme cibuli, přidáme maso, lehce osmahneme, podlijeme vývarem, přidáme papriky, feferonky, fazolky, žampiony a česnek, přikryjeme pokličkou a dusíme.
K téměř měkkému masu přidáme rajčata a dodusíme.
Červený kohout
Červený kohout