• 200 g vepřového plecka
• 400 g kuřecích řízků
• 200 g klobásy
• 1 červená paprika
• 1 zelená paprika
• 1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce
• 4 střední cibule
• 200 g žampionů
• 1 pórek
• 6 stroužků česneku
• 2 chilli papričky
• 50 ml olivového oleje
• 100 ml piva
• 1 kelímek strouhaného křenu
• sůl
• mletý pepř
Maso nakrájíme na nudličky, klobásu na tenká kolečka, žampiony oloupeme a nakrájíme na kousky, papriky zbavíme semínek a nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky.
Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, osmahnuté přendáme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme papriky a žampiony a restujeme 3 až 5 minut.
Pak vložíme maso zpět, přidáme na kousky nakrájené chilli papričky, mírně podlijeme pivem a pár minut podusíme.
Poté přidáme plechovku fazolí a prohřejeme.
Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem a s bramborovými hranolky.