• 1 cibule
• 3 stroužky česneku
• červené fazole v rajčatovém chilli nálevu
• rajčatové pyré passata
• mražená kukuřice
• směs Mexické bylinky
• zpola vařená rýže
• pšeničné tortilly
• eidam
• olej
Nakrájenou cibuli a česnek krátce osmahneme na oleji.
Pak přidáme konzervu fazolí, asi tři hrsti mražené nebo konzervované kukuřice, rajské pyré, bohatě okořeníme mexickými bylinkami a chvíli povaříme.
Až směs zhoustne, přidáme zpola uvařenou rýži (asi čtvrt pytlíku) a odstavíme z ohně.
Na tortillu rozložíme směs a zabalíme.
Nejprve složíme levou a pravou stranu a přes to opatrně přehneme horní a dolní a otočíme na olejem vymazanou zapékací misku či plech.
Poklademe plátky sýra a zapečeme v troubě asi 20 minut, aby sýr zhnědnul.