• 120 g hladké mouky
• 3 celá vejce
• 90 g cukru krupice
• na náplň: 500 ml šlehačky na šlehání + 250 g měkkého tvarohu + 150 g cukru krupice + 20g plátkové želatiny + 1 broskvový kompot (850 g) + dortové želé
Ze surovin na těsto upečeme korpus.
Broskvovou šťávu smícháme s tvarohem a cukrem, přidáme předem namočenou a nabobtnalou želatinu (rozpuštěnou, ale bez vody a neuvařenou), promícháme a lehce vmícháme ušlehanou šlehačku.
Na korpus nalijeme půlku tvarohové směsi, na ni rozložíme nakrájené a okapané broskve a zalijeme zbylou tvarohovou směsí.
Po ztuhnutí zalijeme želatinou připravenou podle návodu.
Až želatina ztuhne, nakrájíme na kostky a ozdobíme šlehačkou, ovocem a mátou.