• 2 větší řízky z kýty nebo kotlety
• 1 plechovka fazolí v kečupu a mírně ostré omáčce
• 1 velká cibule
• 3 stroužky česneku
• sůl
• majoránka
• gulášové koření
• kečup
• olej
• 0,5 l světlého piva
Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce osmahneme na oleji.
Přidáme malé kostičky masa a společně smažíme.
Pak zasypeme gulášovým kořením, promícháme, zalijeme trochou piva, přikryjeme a dusíme dopoloměkka (10-15 minut).
Vmícháme obsah konzervy fazolí, přidáme kečup, znovu podlijeme a podusíme.
Česnek nakrájíme na tenoučké plátky, které přidáme do pokrmu společně s majoránkou.
Rychle vydusíme šťávu na potřebnou hustotu, protože majoránka dlouhým vařením hořkne.