KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Zelňačka s mletým masem

Kategorie: polévky, mleté maso

Na recept zelňačka s mletým masem potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g mletého masa
   • 500 g bílého zelí
   • 2 lžíce tuku
   • 1 cibule
   • 1,5 l vývaru
   • šťáva z citrónu
   • sůl
   • pepř
Recept zelňačka s mletým masem připravíme takto:
Nakrájenu cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso, lehce osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a povaříme. Mezitím nakrájíme zelí nadrobno, pak vložíme do vroucí polévky a necháme vařit, dokud zelí nezměkne. Nakonec dochutíme citrónovou šťávou. Zelňačku s mletým masem podáváme s na kostičky nakrájenou a osmahnutou houskou.







©2021 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!