KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Španělské jehněčí kotlety

Kategorie: minutky, skopové maso

Na recept španělské jehněčí kotlety potřebujeme tyto suroviny:

   • 8 jehněčích kotlet
   • 1 lžíce olivového oleje
   • 1 cibule nakrájená na kolečka
   • 1 nakrájený stroužek česneku
   • 2 červené papriky zbavené semen a nakrájené na nudličky
   • 400 g nakrájených rajčat z konzervy
   • 2 lžičky nasekaného tymiánu
   • 1 lžička nakrájeného rozmarýnu
   • 2 lžíce černých oliv bez pecek
   • sůl
   • pepř
Recept španělské jehněčí kotlety připravíme takto:
V hluboké pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, papriky a opékáme asi 5 minut doměkka. Zesílíme oheň, do pánve vložíme kotlety a opékáme je z každé strany asi 2 minuty. Přidáme rajčata, tymián, rozmarýn, pánev přikryjeme pokličkou a dusíme asi 15 minut na mírném ohni. Nakonec vmícháme olivy, kotlety dochutíme solí, pepřem a ihned podáváme.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!