KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Mleté řízky s křenem

Kategorie: hlavní jídla, mleté maso

Na recept mleté řízky s křenem potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g hovězího masa
   • 150 g vepřového masa
   • olej
   • 1 žemle
   • křen
   • pepř
   • kmín
   • sůl
   • mléko
Recept mleté řízky s křenem připravíme takto:
Na plátky nakrájenou žemli pokropíme mlékem, po chvilce ji dobře promneme, přidáme mleté maso, sůl, kmín a pepř a dobře promícháme. Utvoříme čtyři ploché řízky, na každý položíme trochu strouhaného křenu, utvoříme z nich šišky a opět rotlačíme v ploché řízky. Opečeme je po obou stranách na rozehřátém oleji. Podáváme teplé s bramborovou kaší a s kompotem nebo se zeleninovým salátem.







©2021 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!