KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí souvlaki

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Na recept jehněčí souvlaki potřebujeme tyto suroviny:

   • 650 g libového jehněčího masa
   • 2 lžičky nasekaného česneku
   • 2 lžičky oregána
   • 1 lžička olivového oleje
   • čtvrt hrnku citronové šťávy
Recept jehněčí souvlaki připravíme takto:
Kostky jehněčího masa marinujeme v marinádě z citronové šťávy, oleje, česneku a oregána nejlépe 12 hodin. Kostky jehněčího napíchneme na špízy a grilujeme za občasného otáčení a potírání marinádou asi 8 minut (nebo dokud nezhnědnou a nebudou hotovy podle vaší chuti).







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!