KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí maso na paprice

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Na recept jehněčí maso na paprice potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g jehněčího masa
   • 150 g cibule
   • 3 stroužky česneku
   • 80 g másla
   • 30 g hladké mouky
   • sůl
   • 10 g sladké červené papriky
   • 4 lžíce vývaru
   • 3 lžíce rajčatového protlaku
Recept jehněčí maso na paprice připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme kousky jehněčího masa a osmahneme. Pak je poprášíme hladkou moukou a mletou červenou paprikou, osolíme, zalijeme vývarem a podusíme doměkka. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a rajčatový protlak a ještě krátce povaříme.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!