KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí kotlety po anglicku

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Na recept jehněčí kotlety po anglicku potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 jehněčí kotlety
   • 2 cibule
   • sůl
   • 80 g másla
Recept jehněčí kotlety po anglicku připravíme takto:
Kotlety lehce naklepeme, u kosti na krajích nařízneme, aby se nekroutily, naskládáme do kameninového hrnce, vydatně proložené nastrouhanou cibulí a necháme 1 až 2 hodiny marinovat. Pak na polovině rozehřátého másla rychle na jedné straně opečeme. Na každou dáme další kousek másla, obrátíme a pečeme po druhé straně. Zmírníme oheň a dopečeme do měkka. Pečeme i s cibulí, v níž jsme kotlety marinovali. Podáváme s vařenými brambory, politými vypečenou šťávou a omaštěnými trochou másla.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!