KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Dánské karbanátky

Kategorie: hlavní jídla, mleté maso

Na recept dánské karbanátky potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g rybího filé
   • 1 vejce
   • 100 g tvarohu
   • 1 cibule
   • 1 lžíce strouhanky
   • 6 lžic oleje
   • petrželka
   • sůl
   • pepř
   • hladká mouka
Recept dánské karbanátky připravíme takto:
Filé opláchneme a povaříme v páře (10-15 minut). Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vejce, tvaroh, sůl, pepř, strouhanku a nasekanou petrželku, promícháme, přidáme povařené filé a vše rozmixujeme. Ze směsi vytvoříme karbanátky, které obalíme v mouce a na rozpáleném tuku osmažíme dozlatova. Dánské karbanátky podáváme s bramborovou kaší.







©2021 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!