KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Bramborový salát s květákem a kuřecím masem

Kategorie: saláty, vánoční jídla

Na recept bramborový salát s květákem a kuřecím masem potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g brambor
   • 200 g květáku
   • 150 g vařeného nebo uzeného kuřecího prsíčka
   • 2 velké mrkve
   • 1 celer
   • 80 g hrášku (nejlépe čerstvého)
   • 1 menší cibule
   • 80 g kukuřice
   • 200 ml tatarské omáčky
   • čerstvé bylinky (bazalka
   • rozmarýn
   • šalvěj
   • zelená petrželka
   • pažitka apod.)
Recept bramborový salát s květákem a kuřecím masem připravíme takto:
Brambory, mrkev a celer uvaříme a nakrájíme na kostky. Květák a hrášek krátce spaříme (musí zůstat křupavé) a květák pokrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na kostičky, kuřecí maso na tenčí proužky. Vše smícháme, přidáme kukuřici a tatarskou omáčku, opatrně promícháme a dochutíme bylinkami.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Bramborový salát s květákem a kuřecím masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Adventní salát   Americký salát   Ananasový salát   Ananasový salát se sýrem   Anglický salát   Angreštový salát se smetanou   Arménský mrkvový salát   Asijský nudlový salát s krevetami   Baklažánový salát   Banánový salát   Bavorský salát   Bavorský sýrový salát   Bramborovo-řepný salát   Bramborový salát   Bramborový salát II  




©2021 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!