Kuchařské recepty pro každého

Zeleninová polévka s hovězím masem

Potřebujeme tyto suroviny:
0,5 kg hovězího masa
1 cibule
1 svazek mladé cibule
4 mrkve
1 žlutá paprika
1 červená paprika
5 větších kuliček růžičkové kapusty
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Hovězí maso zalijeme vodou a na mírném ohni uvaříme doměkka (asi 3 hodiny).
Na začátku vaření sebereme pěnu, která se vytvoří, aby vývar zůstal čistý.
Měkké maso vyjmeme a nakrájíme.
Do vývaru přidáme nakrájenou mrkev a vaříme asi 10 minut.
Potom přidáme nakrájené maso a zbylou nakrájenou zeleninu a povaříme dalších 10-15 minut.
Nakonec dochutíme solí a pepřem.
Zeleninová polévka s hovězím masem
Zeleninová polévka s hovězím masem