Kuchařské recepty pro každého

Zbojnický steak

Potřebujeme tyto suroviny:
400 g vepřové kotlety
400 g valašské klobásy
100 g ostrého kečupu
150 g žampióny
1 větší červená paprika
sterilovaná kukuřice ve slaném nálevu
1 cibule
česnek
sůl
mletý pepř
olej
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Plátek z vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na části oleje společně s rozpůlenou a částečně nakrájenou klobásou.
Na zbytku oleje osmahneme nakrájenou cibuli s plátky česneku a žampiónů, přidáme ostrý kečup, sůl a pepř a prohřejeme.
Vložíme nakrájenou papriku, kukuřici bez nálevu a opečené plátky masa a vše krátce podusíme.
Porce zbojnického steaku ozdobíme opečenou klobásou.
Zbojnický steak
Zbojnický steak