• 4 bulky
• 2 cibule
• 300 g mletého hovězího masa
• 2 lžíce oleje
• 2 lžíce kečupu
• 1 lžíce sojové omáčky
• sůl a pepř
• tvrdý sýr
Housky rozřízneme a střídku natrháme na malé kousky.
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a osmahneme.
Trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Až je maso měkké, necháme vodu vydusit, ppřidáme pokrájenou cibuli společně se střídkou a ještě trochu osmahneme.
Sejmeme z plotny a ochutíme solí, pepřem,kečupem a sojovou omáčkou.
Housky rozpečeme v troubě dokřupava, vložíme do každé kousek sýra,naplníme masovou směsí a zasypeme strouhaným sýrem.
Zapečeme v horní části trouby dokud se sýr neroztaví - přibližně 8 minut při 200°C.