Kuchařské recepty pro každého

Zapékané housky s mletým masem a sýrem

Potřebujeme tyto suroviny:
4 bulky
2 cibule
300 g mletého hovězího masa
2 lžíce oleje
2 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
sůl a pepř
tvrdý sýr
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Housky rozřízneme a střídku natrháme na malé kousky.
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a osmahneme.
Trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Až je maso měkké, necháme vodu vydusit, ppřidáme pokrájenou cibuli společně se střídkou a ještě trochu osmahneme.
Sejmeme z plotny a ochutíme solí, pepřem,kečupem a sojovou omáčkou.
Housky rozpečeme v troubě dokřupava, vložíme do každé kousek sýra,naplníme masovou směsí a zasypeme strouhaným sýrem.
Zapečeme v horní části trouby dokud se sýr neroztaví - přibližně 8 minut při 200°C.
Zapékané housky s mletým masem a sýrem
Zapékané housky s mletým masem a sýrem