Kuchařské recepty pro každého

Vepřový guláš s tatarkou

Potřebujeme tyto suroviny:
500 g vepřové kýty
1 cibule
olej
sůl
pepř
mletá sladká paprika
tatarka
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso nakrájíme na opravdu malé kostičky.
Na rozpáleném oleji na pánvi zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, opeppříme, posypeme mletou paprikou a promícháme.
Až maso zbělá a pustí šťávu, podlijeme troškou vody a podusíme (více již vodou nepodléváme, pravidelně mícháme).
Až se voda zcela vstřebá (20-30 minut), odstavíme z ohně a zamícháme do masa tolik tatarky, aby měl pokrm světlou barvu (třeba jako svíčková omáčka).
Vepřový guláš s tatarkou
Vepřový guláš s tatarkou