Kuchařské recepty pro každého

Telecí pivní guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
600 g předního telecího masa
3 cibule
2 stroužky česneku
3 lžíce sádla
sůl
mletý černý pepř
2 lžičky kmínu
2 lžíce rajského protlaku
300 ml světlého piva
2 krajíce chleba bez kůrky
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme dozlatova na sádle.
Přidáme telecí maso nakrájené na kostky, okmínujeme a osmahneme.
Opečené maso osolíme, opepříme, vmícháme rajský protlak, podlijeme pivem a přikryté dusíme do měkka.
Podle potřeby přiléváme pivo.
Guláš zahustíme chlebem a dochutíme prolisovaným česnekem a solí.
Telecí pivní guláš
Telecí pivní guláš