Kuchařské recepty pro každého

Tatarský houbový biftek

Potřebujeme tyto suroviny:
500 g hub
120 g rajčatového protlaku
3 lžíce oleje
1 lžíce kečupu
1 lžíce horčice
2 žloutky
sůl
pepř
sádlo
3-4 kuličky jalovce
česnek
topinky
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Houby očistíme, nakrájíme nadrobno a na trošce oleje podusíme do měkka.
Potom přidáme žloutky a sůl a mícháme, dokud směs nezhoustne.
Necháme ji vychladnout.
Do vychladlé houbové směsi přidáme kečup, hořčici, pepř a rozdrcené kuličky jalovce a vše důkladně promícháme.
Při podávání potřeme topinky česnekem a na ně dáme vrstvu hubové směsi.
Tatarský houbový biftek
Tatarský houbový biftek