Kuchařské recepty pro každého

Soba s vepřovým masem

Potřebujeme tyto suroviny:
1l vývaru z masoxu
250 g vepřového z plecka nebo krkovice
3 vejce
150 g vařených tenkých nudlí
2 lžíce dezertního vína
2 lžíce sojové omáčky
1 lžička cukru
2 pórky
špetka Glutasolu
petrželová nať a špetka soli.
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Do osoleného vývaru zavaříme vepřové maso z plecka nebo krkovičky nakrájené na slabé plátky.
Povaříme a pěnu odstraníme.
Potom přidáme dezertní víno, sójovou omáčku a na kostičky pokrájený pórek.
Ke konci vaření rozšleháme vejce a zvolna je do polévky zavaříme.
Do polévkové mísy vložíme uvařené nudle a horkou polévkou je zalijeme.
Zdobíme sekanou petrželovou natí.
Soba s vepřovým masem