Kuchařské recepty pro každého

Salát z čerstvého ovoce

Potřebujeme tyto suroviny:
250 g hroznového vína bez jader
2 růžové grapefruity
2 pomeranče
2 hrušky
2 banány
60 g cukru
citrónová kůra (kousky) z půlky citrónu
90 ml vody
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Cukr, vodu a citronovou kůru svaříme a necháme vychladnout.
Pak vlijeme do hlubší salátové mísy, přidáme pomeranče a grapefruity (zbavené slupek a rozdělené na dílky), přidáme na půlky nakrájené víno, oloupané a nakrájené hrušky a nakrájené banány a promícháme.
Mísu přikryjeme a dáme na nejméně 1 hodinu před podáváním vychladit do lednice.
Salát z čerstvého ovoce
Salát z čerstvého ovoce