Kuchařské recepty pro každého

Rybí polévka s avokádem

Potřebujeme tyto suroviny:
400 g tresky
750 ml rybího vývaru
2 cibule
2 limetky
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 avokádo
8 stroužků česneku
mletý bílý pepř
sůl
hladká mouka
olej
chilli omáčka
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme na klínky, česnek a papriku na nudličky.
Cibuli, česnek a papriku dáme do rozpáleného oleje a restujeme asi 5 minut.
Pak zalijeme rybím vývarem a vaříme dalších 5 minut.
Poté přidáme nakrájenou tresku a šťávu z jedné limetky a povaříme asi 3 minuty, dále zahustíme jíškou a vaříme další 3 minuty a nakonec dochutíme.
Při podávání klademe navrch plátky avokáda, půlku kolečka limetky a kapku chilli omáčky.
Rybí polévka s avokádem