• 400 g tresky
• 750 ml rybího vývaru
• 2 cibule
• 2 limetky
• 1 červená paprika
• 1 zelená paprika
• 1 avokádo
• 8 stroužků česneku
• mletý bílý pepř
• sůl
• hladká mouka
• olej
• chilli omáčka
Zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme na klínky, česnek a papriku na nudličky.
Cibuli, česnek a papriku dáme do rozpáleného oleje a restujeme asi 5 minut.
Pak zalijeme rybím vývarem a vaříme dalších 5 minut.
Poté přidáme nakrájenou tresku a šťávu z jedné limetky a povaříme asi 3 minuty, dále zahustíme jíškou a vaříme další 3 minuty a nakonec dochutíme.
Při podávání klademe navrch plátky avokáda, půlku kolečka limetky a kapku chilli omáčky.