Kuchařské recepty pro každého

Roštěnka po maďarsku

Potřebujeme tyto suroviny:
240 g hovězího masa
10 g cibule
80 g zelené papriky
50 g rajčat
10 g rajčatového protlaku
sůl
pepř
mletý kmín
mletá červená paprika
majoránka
česnek
5 g hladké mouky
10 g oleje
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Roštěnku na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, opepříme, obalíme v mouce a na oleji prudce opečeme.
Přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, dále přidáme rajčatový protlak, pepř, kmín, červenou papriku a majoránku, podlijeme teplou vodou a dusíme.
Před koncem přidáme nakrájené zelené papriky a nakrájená rajčata a společně dusíme do měkka.
Roštěnka po maďarsku
Roštěnka po maďarsku