Kuchařské recepty pro každého

Roštěná se šunkou a vejcem

Potřebujeme tyto suroviny:
600 g hovězího roštěnce
60 g šunky
olej
40 g másla
1 vejce
sůl
černý mletý pepř
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Z roštěnce ukrojíme plátek - roštěnou, mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem krátce nařízneme, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na oleji.
Zároveň v tvořítku vytřeném trochou másla připravujeme sázené vejce.
Roštěnou vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a prohřejeme v něm plátek šunky.
Roštěnou přelijeme výpekem s máslem, ozdobíme ji opečenou šunkou a sázeným vejcem a ihned podáváme.
Roštěná se šunkou a vejcem
Roštěná se šunkou a vejcem