• 4 plátky roštěné
• 10 dkg Nivy
• 2 dcl smetany ke šlehání
• kremžská hořčice
• francouzská hořčice
• 1 cibule
• sůl
• pepř
• česnek
• worcester
• olej na smažení
Plátky roštěné odblaníme a rozklepeme na tenko.
Vetřeme do nich po jedné straně trochu česneku se solí a worcesterem.
Na druhou navršíme rozdrobený sýr, přeložíme a okraje sklepeme, až vznikne kapsa.
Jemně posypeme pepřem a a smažíme na středním ohni na oleji.
Cibuli nasekáme velmi jemně a krátce zpěníme na másle.
Zalijeme šlehačkou a necháme přejít varem.
Přidáme lžíci kremžské hořčice, a pár kapek ostré francouzské hořčice.
Necháme zhoustnou a touto omáčkou přelijeme usmažené roštěnky.
Podáváme s rýží.