Kuchařské recepty pro každého

Rizoto s rybou v rajčatovém protlaku

Potřebujeme tyto suroviny:
1 konzerva (asi 300 g) ryby v rajčatovém protlaku
200 g rýže
4 lžíce oleje
1 větší cibule
5 lžic sterilovaného hrášku
2 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu
50 g strouhaného sýra
sůl
petrželka
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme ji na rozehřátém oleji, přidáme k ní nadrobno nakrájenou rybu i s nálevem, okapaný sterilovaný hrášek, protlak nebo kečup a prohřejeme.
Potom lehce smícháme s uvařenou rýží a ještě prohřejeme.
Podle chuti přisolíme.
Při podávání rizoto posypeme strouhaným sýrem a petrželkou.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Rizoto s rybou v rajčatovém protlaku
Rizoto s rybou v rajčatovém protlaku