Kuchařské recepty pro každého

Řecké filé

Potřebujeme tyto suroviny:
700 g rybího filé
šťáva z půlky citronu
sůl
pepř
hladká mouka
4 lžíce oleje
2 cibule
2 zelené papriky
4 oloupaná rajčata
2 cibulky s natí
2 podrcené stroužky česneku
12 oliv
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Porce ryby pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
Na pánvi rozehřejeme olej, filé na něm rychle z obou stran opečeme a přendáme do pekáčku.
Do pánve přidáme nakrájené cibule, pak papriky, opečte, přidejte oloupaná, nakrájená rajčata, nakrájené naťové cibulky, podrcený česnek, olivy, osolíme podle chuti, prohřejeme a nasypeme na rybu.
Vložíme do vyhřáté trouby a krátce zapečeme.
Řecké filé
Řecké filé