Kuchařské recepty pro každého

Půlnoční polévka s mletým masem

Potřebujeme tyto suroviny:
5 větších cibulí
300 g tatarského bifteku
5 lžic oleje
0,5 l rajčatové šťávy
1 l masového vývaru
půl láhve rajčatového kečupu
125 g rýže
sůl
pepř
sladká mletá paprika
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Cibuli oloupáme, pokrájíme na kostičky a spolu s tatarským biftekem na rozehřátém oleji podusíme do světle hnědé barvy.
Přidáme rajčatovou šťávu, masový vývar a kečup a přivedeme k varu.
Jakmile se polévka vaří, nasypeme do ní přebranou a opranou rýži a na velmi mírném ohni ji 25 minut vaříme.
Pak polévku podle chuti osolíme, opepříme a dostatečně okořeníme sladkou mletou paprikou.
Půlnoční polévka s mletým masem
Půlnoční polévka s mletým masem