Kuchařské recepty pro každého

Plněná krocaní prsíčka

Potřebujeme tyto suroviny:
500 g krocaních prsíček
50 g šunky
1 játra z krocana
50 g žampiónů
2 vejce
30 g másla
40 g oloupaných krájených mandlí
sůl
hladká mouka
vejce
mléko
strouhanka na trojbal
150 g sádla
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Na pánvi zpěníme na másle krájená játra z krocana a žampióny, osolíme, přidáme vejce, promícháme a na ohni necháme tuto směs ztuhnout.
Krocaní prsíčka nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a na každý položíme plátek šunky a již připravenou směs.
Naplněné řízečky svineme, osolíme, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích s pokrájenými mandlemi a ve strouhance.
Trojbalené ještě jednou namočíme do vejce a smažíme po obou stranách na horkém sádle.
Plněná krocaní prsíčka
Plněná krocaní prsíčka