Kuchařské recepty pro každého

Papriková polévka s parmazánem

Potřebujeme tyto suroviny:
200 g krůtího masa
1 paprika
3 naťové cibulky
4 lžíce olivového olej
sůl
několik kuliček celého pepře
bobkový list
provensálské koření
1,5 l vody
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme bobkový list, kuličky pepře, osolíme a vaříme.
Až je maso měkké, vyjmeme ho a nakrájíme na malé kousky.
Papriku a cibulky nakrájíme na nudličky, osolíme a smícháme s provensálským kořením, orestujeme na oleji a rozdělíme na talíře.
Do každé porce přidáme část nakrájeného masa, zalijeme horkým vývarem a posypeme strouhaným parmazánem.
Papriková polévka s parmazánem