Kuchařské recepty pro každého

Norský salát s treskou, broskvemi a sýrem

Potřebujeme tyto suroviny:
500 g uvařeného tresčího filé
2 lžičky olivového oleje
200 g lístků rokety
4 broskve
150 g tvrdého sýra
2 lžičky balsamikového octa
pepř
čerstvá bazalka
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Opláchnuté lístky rokety zbavíme nejdelších stonků, osušíme a rozložíme na talíř.
Na ně položíme uvařenou a nahrubo nakrájenou rybu, na kousky nakrájené broskve, sýr nakrájený na kostičky a posypeme bazalkou.
Olivový olej smícháme s balsamikovým octem a salát tím pokapeme a posypeme mletým pepřem.
Podáváme s čerstvým chlebem.
Norský salát s treskou, broskvemi a sýrem
Norský salát s treskou, broskvemi a sýrem