Kuchařské recepty pro každého

Naložený hermelín s feferonkami

Potřebujeme tyto suroviny:
Hermelín 10 ks
cibule 10 ks
feferonka 10 ks
sladká paprika 5 ks
nasekaný česnek
bobkový list
celý pepř
nové koření
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Papriku, cibuli a koření lehce podusíme na oleji bez česneku.
Směs necháme vychladnout.
Středně uleželý hermelín rozkrojíme, jednu polovinu posypeme nasekaným česnekem, přidáme trošku sladké papriky, potřeme směsí a přikryjeme druhou polovinou sýra.
Do nádoby vkládáme hermelíny prokládané zbytkem směsi.
Nádobu zalijeme olejem, zakryjeme a necháme asi týden před podáváním uležet.
Naložený hermelín s feferonkami
Naložený hermelín s feferonkami