Kuchařské recepty pro každého

Minutkový hamburský guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
500 g svíčkové
2 lžíce másla
2 lžíce oleje
2 lžičky hladké mouky
sklenka bílého vína
sůl
mletý pepř
12 lžic smetany
kapary
česnek
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Svíčkovou odblaníme a nakrájíme přes vlákno na hranolky, vložíme na pánvičku s rozehřátým máslem a za stálého míchámí osmažíme.
Po dvou minutách maso zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vínem a třemi lžícemi vody a krátce podusíme.
Pak přidáme sůl, pepř, smetanu, rozsekané kapary, utřený česnek a dobře prohřejeme.
Podáváme s dušenou rýží nebo s jemnými noky.
Minutkový hamburský guláš
Minutkový hamburský guláš