Kuchařské recepty pro každého

Minestra s vepřovým masem

Potřebujeme tyto suroviny:
250 g vepřového masa bez kostí
cibule
40 g tuku
sůl
50 g rýže
150 g zeleniny
100 g hub
česnek
kousek bobkového listu
2 zrnka pepře
špetka tymiánu
oregano nebo majoránka
50 g polévkových těstovin
4 lžíce smetany
paprika
4 lžíce strouhaného sýra
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Rýži podusíme na tuku společně s drobně nakrájenou cibulí, přidáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, zalijeme litrem vody, osolíme a uvaříme doměkka.
Přidáme nakrájenou zeleninu a houby, česnek a koření a vaříme.
Zavaříme těstoviny a necháme přejít varem.
Na talíři přidáme smetanu, pažitku a sýr.
Minestra s vepřovým masem
Minestra s vepřovým masem