Kuchařské recepty pro každého

Maso dvou barev na víně

Potřebujeme tyto suroviny:
300 g hovězího masa na minutku
300 g kuřecích prsíček
1 pórek
1 červená paprika
1 žlutá paprika
olej
na marinádu: 2 lžíce rýžového vína + půl lžíce solamylu + půl lžičky chilli omáčky + 1 lžička pasty sambal oelek
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso nakrájíme na nudličky.
Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, do které maso na jednu hodinu naložíme.
Pak z masa marinádu slijeme, na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme doměkka, přidáme papriky a pórek (nakrájené na tenké nudličky) a za stálého míchání ještě krátce osmahneme.
Maso dvou barev podáváme s rýží nebo nudlemi.
Maso dvou barev na víně
Maso dvou barev na víně